Det är kul att experimenera med olika mjölsorter och olika mängder. Igår provade jag att blanda i emmer, rågkross och linfrön. Mina försökskaniner tillika kollegor tyckte att detta var det godaste brödet hittills som jag haft med mig. Jag är ofta dålig på att anteckna hur jag gör, så jag hoppas att jag kommer ihåg rätt när jag försöker beskriva hur jag gjorde.
onsdag 22 maj 2013
Ett nytt bröd är fött
Det är kul att experimenera med olika mjölsorter och olika mängder. Igår provade jag att blanda i emmer, rågkross och linfrön. Mina försökskaniner tillika kollegor tyckte att detta var det godaste brödet hittills som jag haft med mig. Jag är ofta dålig på att anteckna hur jag gör, så jag hoppas att jag kommer ihåg rätt när jag försöker beskriva hur jag gjorde.
Jag gjorde så här:
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar